Skip to main content

LA CUINA DEL “XUP-XUP”, AMB PRODUCTES D’ELABORACIÓ PRÒPIA

El Restaurant Miralles

cabra

LA CUINA

El secret de la nostra cuina és que  tot és natural i amb productes de proximitat. L’aigua que prové dels Ports, l’oli, or líquid de la nostra terra, el pa encara artesanal, els xais de criança pròpia i de pastura natural, les verdures, de l’hort, el vi dels vinyers de la nostra comarca que juntament amb els ingredients de la terra, acompanyen els millors plats, receptes de la cuina tradicional actualitzades, que són una explosió d’alegria per a tots els sentits.

Si vols venir ha degustar els plats que oferim que sàpigues que el menú de dilluns a divendres costa 16€. Els caps de setmana i vigílies de festius 28€. I també oferim menús especials per a grups i celebracions.

*Servei de pàrquing de dutxa gratis! Després d’una bona pedalejada et podràs refrescar abans de dinar!

SALES I MENJADORS

Menjador Nurianna

El menjador Nurianna té una capacitat per 120 comensals, amb una decoració rústica i acollidora amb arcs de pedra i bigues de fusta dotat també de llar de foc i forn de llenya, disposa també d’un apartat que pot ser utilitzat com a menjador privat per a reunions més petites.

Menjador Miralles

Saló amb capacitat per 250 persones, ideal per a banquets, celebracions, grups, reunions. La sala està dotada de barra de bar i xemeneia i la meitat del seu perímetre és totalment exterior amb una excel·lent lluminositat natural i vistes a la muntanya.